Seminārs par drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošanu no augu un dzīvnieku valsts produktiem

Publicēts 09.10.2018
Foto: Diāna Selecka

Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs rīko informatīvo semināru “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem”. Seminārs notiks 24. oktobrī Rēzeknes novada pašvaldības konferenču zālē Atbrīvošanas alejā 95A, Rēzeknē.

Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot pieteikuma formu vietnē:

https://goo.gl/forms/7fqcFBqDhq6888883

Semināra programma

Laiks

Saturs

Lektors

13:00-14:00

Droša un kvalitatīva pārtika.

Ķīmiskais piesārņojums, kas rodas pārtiku pārstrādājot/pagatavojot. (Mikro)bioloģiskais piesārņojums. Faktori, kas ietekmē produktu kvalitāti. Laboratoriskie pakalpojumi kvalitātes izvērtēšanai (kur Latvijā veic, kādas izmaksas).

Asnate Ķirse

Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

14:00-15:00

Augu valsts produktu kvalitāte. Augļi, dārzeņi un graudaugi. Asnate Ķirse

15:00-15:15

Kafijas pauze/pārtraukums

15:15-16:15

Dzīvnieku valsts produktu kvalitāte. Piena produkti. Kūpinājumi. Asnate Ķirse

LPR Latgales uzņēmējdarbības centra konsultante Inta Murāne

Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0