Training will be held for future foster families and adoptive parents

Ģimenes un audžuģimenes atbalsta biedrības "DOMUS" struktūrvienības - Jēkabpils un Rēzeknes ārpusģimenes aprūpes atbalsta centri - 25.janvārī plkst. 16.00 attālināti (ZOOM platformā) uzsāks jauno audžuģimeņu un adoptētāju apmācības atbilstoši Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas apstiprinātai mācību programmai.

Jēkabpils un Rēzeknes ārpusģimenes aprūpes atbalsta centri darbojas, pamatojoties uz deleģējuma līgumu ar Labklājības ministriju, un ikdienā nodrošina dažāda veida atbalstu audžuģimenēm, adoptētājiem un aizbildņiem. Mūsu atbalsta centru speciālisti - klīniskais psihologs, sociālais darbinieks un jurists, kā arī nepieciešamības gadījumā piesaistītie citas jomas speciālisti, sniedz bezmaksas konsultācijas  gan audžuvecākiem, adoptētājiem, aizbildņiem, gan viņu ģimenēs ievietotiem bērniem, palīdzot ģimenēm risināt  ar bērnu aprūpi saistītos jautājumus, lai bērni varētu pilnvērtīgi augt un attīstīties labvēlīgā, ģimeniskā vidē.

Aicinām piedalīties apmācībās Rēzeknes novada pašvaldības iedzīvotājus, it sevišķi esošos vai bijušos skolu un pirmsskolu pedagogus un citus cilvēkus, kuriem ir izpratne par bērnu aprūpi un vajadzībām, kā arī ir vēlme un iespējas uzņemt savā ģimenē bez vecāku gādības palikušo bērnu, kļūt par audžuģimeni vai adoptētāju.

Visos ar atbalsta centru darbību saistītos jautājumos ar mums var sazināties, zvanot uz tālruņiem 22312018, 29256484, vai sūtot e-pastu uz: domusbiedriba@gmail.com, kā arī informāciju var iegūt un pieteikties apmācībām mūsu mājas lapā www.domusatbalsts.lv

Christine oak,
Ģimenes un audžuģimenes atbalsta biedrības "DOMUS" valdes priekšsēdētāja
Tel. 22312018, 29256484
www.domusatbalsts.lv

Click to Listen highlighted Text!