Audriņu skolēni ekskursijā iepazīstas ar to, kā top Ādažu čipsi

22.03.2016

Izglītība

Klāt ir pavasaris! Skolēni ar nepacietību ir sagaidījuši brīvlaiku, lai varētu atpūsties no ikdienas steigas, no rīta ilgāk pagulēt, vairāk laika pavadīt svaigā gaisā. Bet arī brīvlaikā skolā darbs neapstājas, bērniem un jauniešiem ir iespēja daudzveidīgi pavadīt brīvo laiku - darboties interešu izglītības pulciņos, apmeklēt bibliotēkas organizētos pasākumus, līdzdarboties projektos, kā arī doties tālākos braucienos.
18. martā Audriņu pamatskolas vecāko klašu skolēni apmeklēja Latvijas vadošo kartupeļu pārstrādes uzņēmumu “Latfood”, kura pamatdarbība ir kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražošana un realizācija. Uzturklases vadītājs Kristiāns iesaistīja bērnus izglītojošā un izklaidējošā piedzīvojumā. Bērni uzzināja, kā top īstie Ādažu čipsi, kā našķēties, saglabājot veselīga uztura principus, redzēja čipsu ražošanas procesu, kā arī nobaudīja dažādus Ādažu čipsus degustācijā.
Atpakaļceļā skolēni dažas stundas pavadīja atpūtas centrā “Lido”. Tā ir viena no iemīļotākajām atpūtas vietām Rīgā, kuru raksturo latviska vide, garšīgi un daudzveidīgi ēdieni. Atrakciju parkā bērni varēja aktīvi atpūsties, pārbaudīt savu precizitāti, veiklību un veiksmi.
 
 
Brauciena organizatore Sandra Jeršova
 

Click to listen highlighted text!